Projecten

PROJECTEN

Clouseau 30

Theatertour

Eind juni wordt jaarlijks het centrum van Willebroek omgetoverd tot een heus festival met talrijke optredens, een waar cultuurpodium en een MEGA-Pretfabriek voor de jongste Willebroekenaren.

Modevakbeurs met de klemtoon op de basis voor alle mode, namelijk de ondermode. Op LingeriePRO ontmoet je de mooiste collecties van corsetterie, badmode, nachtmode, homewear, beenmode, shapewear, accessoires, ...

Niels deelt die liefde voor muziek al jaren met zijn trouwe kompaan en goede vriend Miguel Wiels. Na enkele jaren samen liedjes schrijven zijn ze nu klaar voor een volgende stap. Voor het eerst treden ‘Niels & Wiels’ samen op, en dat levert een avond vol fijne muziek, grappige verhalen en eerlijke vriendschap op. Een avond waar je absoluut bij wil zijn.

 

Radio 2 Eregalerij

Muzikaal eerbetoon

Axelle Red, tekstschrijfster Mary Boduin en auteur-componist Stefaan Fernande hebben een plaats gekregen in De Eregalerij voor een Leven vol muziek. Ze kregen elk een muzikaal eerbetoon van onder anderen Clouseau, Stan Van Samang, Günther Neefs, Liliane Saint-Pierre, Will Sommers, Free Souffriau en Dana Winner.

Vrienden voor het Leven tour 2016 met Jan Smit, Lindsay en De Romeo's. Allemaal delen ze dezelfde passie voor muziek van eigen bodem en dragen ze hun publiek een warm hart toe. Ze brengen hun grootste solohits maar ook duetten.

Een indrukwekkende reeks internationale artiesten uit de jaren 70, 80 en 90 zorgen weer voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Grootste retailbankconferentie van België. Op het rijkgevulde programma vind je onderwerpen als open banking, financiële technologie, digitalisering, klantgerichte diensten, en nog veel meer.

 

20 jaar Plop

Theatertour

Een show boordevol verrassingen, leuke grappen en alle kabouterhits van de afgelopen 20 jaar.

LevelSix

Bedrijfsevent

Coruna Sound & Light, making ideas happen! Wij zorgen voor klank & licht op uw bedrijfsevent en dit volgens uw wensen en budget.

Axelle Red

Bedrijfsevent

Coruna Sound & Light, making ideas happen! Wij zorgen voor klank & licht op uw bedrijfsevent en dit volgens uw wensen en budget

© Copyright. All Rights Reserved.